Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

Оголошуємо набір учасників на освітній курс «Геноцид євреїв Європи: історична перспектива та підходи до вивчення» (Київ – Берлін, травень – грудень 2020)

Український центр вивчення історії Голокосту спільно з Музеєм та Меморіалом «Будинок Ванзейської конференції» оголошують набір учасників освітнього курсу «Геноцид євреїв Європи: історична перспектива та підходи до вивчення». Освітній курс триватиме протягом травня – грудня 2020 року та складатиметься з навчального семінару у Києві 29-31 травня 2020 р., навчальної подорожі до Музею та Меморіалу «Будинок Ванзейської конференції» 9-13 вересня 2020 р. та підсумкової зустрічі учасників проекту різних років у Києві 18-20 грудня 2020 р. (Наведені дати є попередніми і можуть змінюватися. Про зміни учасникам буде повідомлено завчасно, щонайменше за три тижні.)

Брати участь в освітньому курсі можуть студенти, аспіранти українських вищих навчальних закладів та науковці-початківці, котрі мають виражений дослідницький інтерес до різних аспектів геноциду євреїв під час Другої світової війни та питань, пов’язаних з вшануванням пам’яті про ці події. Вітаються історичні дослідження, а також міждисциплінарні підходи до теми (напр., психологія, філософія, культурологія, література, мистецтво, компаративістика, комеморативні практики тощо).

Достатнє для розуміння та спілкування знання англійської мови є обов'язковим!

Термін подачі заявки – до 27 квітня 2020 р.

Відповідь (орієнтовно) – до 1 травня 2020 р.

[Докладніше та форма заявки]

Останні Новини

Дивитися всі
Top