Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

Онлайн-дискусія «Допомога під час війни»

insidethegates«Мережа допомоги жертвам націонал-соціалістичних злочинів», що створена в Німеччині організовує офлайн та онлайн заходи з 18 по 29 червня. Зокрема, онлайн-дискусія «Допомога під час війни» відбудеться 20 червня, де українські, польські та німецькі колеги поділяться своїм досвідом. Серед учасників дискусії - Анатолій Подольський, вчений та директор Ukrainian Center for Holocaust Studies. Дискусія буде проводитись німецькою та англійською мовами. Організатори вірять, що такі заходи об'єднають людей у підтримці Мережі.

48 меморіальних місць пам'яті, музеїв, спільнот та ініціатив у Німеччині об'єднались у «Мережу допомоги жертвам націонал-соціалістичних злочинів» Hilfsnetzwerk für Überlebende der NS-Verfolgung in der Ukraine. Від початку створення наш проєкт та Фонд «Меморіал убитим євреям Європи» StiftungDenkmal - FoundationMemorial є учасниками мережі.

Мережа надає допомогу людям, які пережили нацистські преслідування та їхнім родинам. Допомогу також отримують українські колеги, які опинились у кризовій ситуації через війну Росії проти України - історики, музейники, вчителі, журналісти.

Останні Новини

Дивитися всі
Top