Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

Дорогами пам’яті: як організувати меморіальні візити до місць масових поховань

insidethegatesДорогами пам’яті: як організувати меморіальні візити до місць масових поховань (з досвіду проєкту «Захистимо пам’ять») / Упоряд. Педан-Слєпухіна О. Л. – Київ : Український центр вивчення історії Голокосту, 2020. – 128 с.

Методичний посібник адресований учителям і учням, а також усім, хто хоче долучитися до збереження пам’яті про українських євреїв та ромів, убитих під час Другої світової війни. Посібник має на меті допомогти в організації системної виховної роботи в школі та місцевій громаді заради впорядкування меморіальних місць та вшанування пам’яті невинно загиблих співгромадян. 

Посібник містить теоретичні та аналітичні матеріали щодо політики пам’яті та меморіалізації місць масових поховань у різні історичні періоди; загальні рекомендації, методичні розробки для роботи з учнями під час підготовки та проведення меморіальних візитів до місць пам’яті; списки наукової, навчально-методичної літератури та посилань на інтернет-ресурси; описи досвіду та відгуки учителів-учасників проєкту «Захистимо пам’ять».

[Завантажити]

Останні Новини

Дивитися всі
Top