Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

Виставка «(Не)Дитячі історії» знов подорожує

insidethegatesПісля тривалої перерви від лютого 2022 року виставка «(Не)Дитячі історії» відновлює свою подорож освітніми закладами України. З осені 2022 року команда проєкту разом із гідами та вчителями, які працювали з виставкою у попередні роки, міркували, що і як варто змінити у підходах до роботи з виставкою зараз, з урахуванням трагічного досвіду повномасштабної російсько-української війни. Ці зміни зафіксовано в онлайн публікації - Додатку до помічника для роботи з виставкою.

Після завершення цієї роботи, ми радо відгукнулися на пропозицію колег з Чернівців, котрі захотіли прийняти та апробувати в себе виставку вперше після початку повномасштабного вторгнення. Наразі тривають зустрічі з підготовки учениць-гідів для виставки, а сама виставка має відкритися у Чернівецькому ліцеї №12 «Ювілейний» після 5 травня.

Ми дуже натхненні тим, як учениці-майбутні гіди планують свої екскурсії та помічають у виставці все нові аспекти, котрими ділитимуться зі своїми відвідувачами й відвідувачками. Щиро дякуємо п. Анжелі Карімовій за цю ініціативу та сподіваємося, що цей крок лише перший у відновленні обміну між молоддю на такі важливі теми як дискримінація, досвід війни та незламність перед обличчям навіть найгіршого досвіду.

[Більше про виставку та матеріали див. за посиланням]

Останні Новини

Дивитися всі
Top