Головна

Головна Графік заходів Увічнення пам'яті Геноцид Ромів Бабин Яр (Не)Дитячі історії Камені спотикання

Положення про ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівських робіт «Історія і уроки Голокосту» ім. І.Б. Медвинського (2022 – 2023 навчальний рік)

insidethegatesУкраїнський центр вивчення історії Голокосту за підтримки партнерів повідомляє про проведення у 2022-2023 навчальному році серед учнів середніх загальноосвітніх закладів України щорічного конкурсу дослідницьких і творчих робіт «Історія і уроки Голокосту» ім.І.Б.Медвинського

Заявки необхідно подати до 31 січня 2023 року, заповнивши анкету за посиланням  https://forms.gle/2PZL8WdT73RsfmzU7
Виконані роботи необхідно подати до 10 квітня 2023 року
Захист робіт відбудеться в травні 2023 р (в залежності від безпекової ситуації). Про формат проведення захисту робіт організатори повідомлятимуть окремо.

[Положення по Конкурс]

Останні Новини

  • ЗНАТИ І ПАМЯТАТИ Актуальні дослідження та інформаційні продукти про геноцид ромів у роки Другої світової війни

    20 вересня 2024 року в Києві відбувся круглий стіл на тему «Знати і пам’ятати: актуальні дослідження та інформаційні продукти про геноцид ромів у роки Другої світової війни». Захід відбувся за ініціативи Державної служби України з етнополітики та свободи совісті (ДЕСС) і об’єднав представників органів влади, істориків, освітян, культурних діячів та громадські організації для обговорення важливості збереження пам’яті про геноцид ромів і популяризації знань про цю трагедію.

    [Докладніше]
  • Нова рубрика #ІсторіяФото у соціальній мережі

    Український центр вивчення історії Голокосту відкрив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook нову рубрику “Історія_Фото” де ми нагадуємо випускникам проєктів Центру про важливі та яскраві моменти нашої наукової та педагогічної діяльності та збираємо відгуки, рефлексії та спогади учасників цих проєктів різних років. 

    [Докладніше]
  • Райгород і Соболівка: життя та загибель єврейських громад

    Райгород і Соболівка: життя та загибель єврейських громад / Наталія Дерев'янко. — Київ : Український центр вивчення історії Голокосту, 2023. — 137 с.

    [Докладніше]
  • З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

    Друзі, колеги та колежанки! З Днем Незалежності України!

    Це свято завжди було для нас символом гордості, єдності та свободи. Але сьогодні, коли наша країна проходить через один із найскладніших періодів у сучасній історії, це свято набуло ще більшого значення. Ціна, яку ми платимо за наше прагнення жити гідно в єдиній, незалежній та успішній європейській державі, є надзвичайно високою.

    [Докладніше]
  • Семінар-школа “Історія Голокосту в Україні: вивчення, викладання, пам'ять”, 2024

    Український центр вивчення історії Голокосту в співпраці з Меморіалом «Яд Вашем» (Єрусалим) провів щорічний семінар-школу «Історія Голокосту в Україні: вивчення, викладання, пам'ять».

    [Докладніше]
Дивитися всі
Top